ruimtepalet

Ruimtepalet: kort advies aan huis

(We bieden ook een Ruimtepalet Zakelijk: zelfde opzet, iets andere invulling en prijs)

Een palet aan factoren bepaalt de beleving en functionaliteit van uw ruimte:
indeling, verlichting, kleur, materiaal, inrichting, akoestiek, daglicht, uitzicht, comfort en nog veel meer…
Ze bepalen in samenhang met elkaar of een ruimte prettig aanvoelt en voldoet…of niet.
Natuurlijk kunt u de verbouwing of de realisatie van een nieuw interieur van start tot eind door ons laten begeleiden. Maar we kunnen onze inbreng ook tot een kort advies beperken; het ’Ruimtepalet’.
Het Ruimtepalet biedt de mogelijkheid om een aantal onderwerpen – u bepaalt zelf welke- onder de loep te nemen.

in gesprek

Het idee
We maken een afspraak bij u thuis van en nemen daar ca. twee uur de tijd voor. Aan de hand van plattegronden, een rondgang door het huis, eventuele foto’s en uw wensen komen er al concrete ideeën op tafel. Vaak is deze eerste aanzet al voldoende om zelf mee aan de slag te gaan.

Verbouwen – indelen – inrichten
Gaat u verbouwen? Dan kunnen we ter plaatse wat mogelijkheden uitschetsen. Heeft u behoefte aan gerichte meubel-, verlichtings- en stofferingsvoorstellen? Of voor kleur- en materiaalgebruik?
Wij proberen, samen met u, op elke vraag een antwoord te vinden. Ook kunnen we u helpen bij de keuze van uw keuken of andere grote investering. Het gesprek kan dan ook in een winkel of showroom plaatsvinden.

Afronding
U ontvangt na afloop per mail een korte samenvatting van wat de adviezen en/of schetsen.
Mocht u daarna behoefte hebben aan verdere ondersteuning, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Kosten
Het Ruimtepalet kost € 225 inclusief BTW.
Tot ca. 20 km rond Zaandam is dit voor een eerste bezoek inclusief reistijd en reiskosten.
Woont u verder weg, dan rekenen wij voor de extra afstand  50ct. p/km. (bijvoorbeeld 10 x 50 ct. als u op 30 km afstand woont).

Waaier
Deze Ruimtepaletwaaier met algemene tips over diverse onderwerpen krijgt u erbij cadeau. De op uw vragen toegespitste tips kunnen op de achterzijde bijgeschreven worden. Zo heeft u achteraf een handzaam geheugensteuntje.

ruimtepaletwaaier

Ervaring van anderen met het Ruimtepalet

“Ik vind dat je een een prachtige service-op-maat biedt en met jouw dienst precies aan de verwachtingen hebt voldaan die ik ervan had. Je overzag snel wat er in onze huiskamer/situatie nodig was en luisterde goed naar mijn wensen. Daaruit volgde en duidelijk advies én zelfs nog extra follow up met staaltjes van mogelijke kleuren. Ik ben er bijzonder tevreden over.” W. Klerks, Haarlem

“Wij zochten naar een betere benutting van onze binnenruimte en hebben toen Tanja gevraagd om advies over de mogelijkheden. Ze kan goed luisteren, het is gemakkelijk met haar communiceren en ze is creatief in oplossingen. Zij heeft ons verrijkt met veel nieuwe ideeën en inzichten over gebruik van ruimte, stijl, en kleur die ons uitstekend geholpen hebben.” E.Hagedorn, Broek in Waterland.

“Met Tanja door je eigen huis lopen is als op avontuur gaan. De indeling en functies je als vanzelfsprekend aannam blijken ook helemaal anders te kunnen, erg verfrissend en inspirerend.” V.vd Ende, Amsterdam.

“Wij hebben Tanja ingeschakeld voor een kort advies over onze benedenverdieping. In een paar uur had ze voor ons een plan gemaakt- rekening houdend met onze wensen en ideeën. Het fijne is: nu is er een plan dat zowel mijn man als ik inspirerend vinden. We gaan dat uitrollen over een periode van twee jaar – maar alles wat we nu stapsgewijs aanschaffen of doen (kleur van de muur, kleed, lamp) past in het nieuwe plan. Dat geeft rust én een doorkijkje naar de toekomst!” E.Braat, Zaandam.

Lees meer reacties.

voorbeelden nagestuurde schetsen
 
pdf  voorbeeld nagestuurde samenvatting