ruimtepalet

Ruimtepalet: kort advies aan huis

(We bieden ook een Ruimtepalet Zakelijk: zelfde opzet, iets andere invulling en prijs)

Een palet aan factoren bepaalt de beleving en functionaliteit van uw ruimte:
indeling, verlichting, kleur, materiaal, inrichting, akoestiek, daglicht, uitzicht, comfort en nog veel meer…
Ze bepalen in samenhang met elkaar of een ruimte prettig aanvoelt en voldoet…of niet.
Natuurlijk kunt u de verbouwing of de realisatie van een nieuw interieur van start tot eind door ons laten begeleiden. Maar we kunnen onze inbreng ook tot een kort advies beperken; het ’Ruimtepalet’.
Het Ruimtepalet biedt de mogelijkheid om een aantal onderwerpen – u bepaalt zelf welke- onder de loep te nemen.

in gesprek

Hoe
We maken een afspraak bij u thuis van en nemen daar ca. twee uur de tijd voor. Aan de hand van een plattegrond, een rondje door het huis en uw vragen en wensen komen er concrete ideeën op tafel. Vaak is deze eerste aanzet al voldoende om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Verbouwen – indelen – inrichten
Gaat u verbouwen? Dan kan ik reageren op uw eigen ideeën en eventueel alternatieven schetsen. Maar ik kan ook bijvoorbeeld gerichte suggesties doen voor meubels, verlichting of kleur- en materiaalgebruik.
Ik probeer samen met u op elke vraag een antwoord te vinden. Dat kan ook helpen bij grotere investeringen, zoals de aanschaf van een nieuwe keuken. Het gesprek kan daarom ook in een winkel of showroom plaatsvinden.

Kosten
Het Ruimtepalet kost € 175 inclusief BTW.
Tot ca. 20 km rond Zaandam is dit voor een eerste bezoek inclusief reistijd en reiskosten.
Woont u verder weg, dan reken ik over die extra kilometers  50ct. p/km.

Samenvatting (optioneel)
Tijdens het gesprek kan er erg veel informatie op tafel komen. Of bijvoorbeeld een stapel schetsen die achteraf niet meer goed te ontcijferen zijn.
In dat geval kunt u na ons gesprek ervoor kiezen  per mail een korte samenvatting van de adviezen en/of betere schetsen te willen ontvangen.
De kosten daarvoor bedragen: € 60 inclusief BTW.

Vervolg
Mocht u na het Ruimtepalet behoefte hebben aan verdere ondersteuning, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.
U kunt dan ook goed gericht aangeven waarin u die ondersteuning zou willen.

ruimtepaletwaaier

Ervaring van anderen met het Ruimtepalet

“Ik vind dat je een een prachtige service-op-maat biedt en met jouw dienst precies aan de verwachtingen hebt voldaan die ik ervan had. Je overzag snel wat er in onze huiskamer/situatie nodig was en luisterde goed naar mijn wensen. Daaruit volgde en duidelijk advies én zelfs nog extra follow up met staaltjes van mogelijke kleuren. Ik ben er bijzonder tevreden over.” W. Klerks, Haarlem

“Wij zochten naar een betere benutting van onze binnenruimte en hebben toen Tanja gevraagd om advies over de mogelijkheden. Ze kan goed luisteren, het is gemakkelijk met haar communiceren en ze is creatief in oplossingen. Zij heeft ons verrijkt met veel nieuwe ideeën en inzichten over gebruik van ruimte, stijl, en kleur die ons uitstekend geholpen hebben.” E.Hagedorn, Broek in Waterland.

“Met Tanja door je eigen huis lopen is als op avontuur gaan. De indeling en functies je als vanzelfsprekend aannam blijken ook helemaal anders te kunnen, erg verfrissend en inspirerend.” V.vd Ende, Amsterdam.

“Wij hebben Tanja ingeschakeld voor een kort advies over onze benedenverdieping. In een paar uur had ze voor ons een plan gemaakt- rekening houdend met onze wensen en ideeën. Het fijne is: nu is er een plan dat zowel mijn man als ik inspirerend vinden. We gaan dat uitrollen over een periode van twee jaar – maar alles wat we nu stapsgewijs aanschaffen of doen (kleur van de muur, kleed, lamp) past in het nieuwe plan. Dat geeft rust én een doorkijkje naar de toekomst!” E.Braat, Zaandam.

Lees meer reacties.

voorbeelden nagestuurde schetsen
 
pdf  voorbeeld nagestuurde samenvatting