portfolio interieurs

nieuwbouw     .     verbouwingen     .     interieur en inrichting/styling     .     badkamers

 

Woning Driehuis:
Dit begon met een ‘Ruimtepalet’ waarna afgesproken werd dat de ideeën wat verder uitgewerkt zouden worden, zodat de uitvoering zelf ter hand genomen kon worden. Af en toe ontvingen we een foto met tussenstand of een vraag over advies uitvoering. Leuk! Bij het plaatsen van deze foto’s is het nog niet helemaal af.

Woning Oostzaan:
Dit nieuw te bouwen huis zou pas een kleine twee jaar later opgeleverd worden. Het was daarom nog mogelijk grote wijzigingen door te voeren, zoals een volledige serre-uitbreiding. Ook kon het hele huis onder de loep genomen worden qua functionaliteit en was er ruimte alles aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van het gezin. Het hele interieur kon qua kleur, materiaal en vorm stapsgewijs opgebouwd worden tot er uiteindelijk verhuisd kon worden.

Herindelingsopties pakhuisappartement:
Dit appartement in een voormalig pakhuis aan de Singel in Amsterdam stond lang in de verkoop, ondanks de ligging en de realistische prijs. Het appartement was in potentie prachtig, maar in kleine hokjes onderverdeeld. Dat deed geen recht aan het karakter van het historische pand. Het bleek echter moeilijk om door de ‘hokkerigheid’ heen te kijken en de mogelijkheden te zien.
Deze indelingsopties en prenten maakten dat het pand binnen enkele maanden toch verkocht werd.

Meer interieurs en indelingsvoorstellen: