over ons


Van onze particuliere opdrachtgevers:

“Ik vind dat je een een prachtige service-op-maat biedt en met jouw dienst precies aan de verwachtingen hebt voldaan die ik ervan had. Je overzag snel wat er in onze huiskamer/situatie nodig was en luisterde goed naar mijn wensen. Daaruit volgde en duidelijk advies én zelfs nog extra follow up met staaltjes van mogelijke kleuren. Ik ben er bijzonder tevreden over.”
W. Klerks, Haarlem

“Wij zochten naar een betere benutting van onze binnenruimte en hebben toen Tanja gevraagd om advies over de mogelijkheden. Ze kan goed luisteren, het is gemakkelijk met haar communiceren en ze is creatief in oplossingen. Zij heeft ons verrijkt met veel nieuwe ideeën en inzichten over gebruik van ruimte, stijl, en kleur die ons uitstekend geholpen hebben.”
E.Hagedorn, Broek in Waterland

“HenNK heeft de verbouwing en uitbreiding van ons huis gerealiseerd. Het oorspronkelijke plan wat wij graag wilden, was niet mogelijk i.v.m. de eisen die de gemeente stelde. HenNK bedacht een alternatief, wat zowel aan de eisen van de gemeente voldeed als ook paste bij onze wensen. Daarnaast deed het ontwerp recht aan het speelse karakter van ons huis. De combinatie van deskundig maatwerk en de persoonlijke, betrokken benadering van Martijn van der Hout en Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman, is ons inziens de kracht van HenNK.”
T. de Boer, Almere

“Met Tanja door je eigen huis lopen is als op avontuur gaan. De indeling en functies je als vanzelfsprekend aannam blijken ook helemaal anders te kunnen, erg verfrissend en inspirerend.”
Vincent van den Ende, Amsterdam

“We hebben HenNK geselecteerd als architect voor de verbouwing van ons jaren 30 huis. Het ging hierbij om een aanbouw en een herindeling van het gehele huis. Creativiteit en ruimtelijk inzicht hebben ervoor gezorgd dat we de ruimtes optimaal kunnen benutten. Met name bij de aanbouw is het idee om de serre schuin te bouwen het gelukt om extra ruimte te realiseren. Ook tijdens de bouw is de samenwerking altijd heel professioneel en prettig gelopen.”
M. B. Heemstede 

“Wij hebben Tanja ingeschakeld voor een kort advies over onze benedenverdieping. In een paar uur had ze voor ons een plan gemaakt- rekening houdend met onze wensen en ideeën. Het fijne is: nu is er een plan dat zowel mijn man als ik inspirerend vinden. We gaan dat uitrollen over een periode van twee jaar – maar alles wat we nu stapsgewijs aanschaffen of doen (kleur van de muur, kleed, lamp) past in het nieuwe plan. Dat geeft rust én een doorkijkje naar de toekomst!”
Ester Braat, Zaandam

“Ik heb 3 verschillende binnenhuisarchitecten gevraagd offerte de doen voor het maken van schetsontwerpen voor de volledige herinrichting van mijn huis. De prijzen liepen nogal uiteen en HenNK lag daarbij in het midden. De goedkoopste maakte voor de geoffreerde prijs alleen schetsen op papier maar HenNK kon schetsen in 3D opleveren.
Na ontvangst van de schetsontwerpen stak HenNK er qua originaliteit en creativiteit meteen met kop en schouders bovenuit. De keuze was dus simpel. Waar ik vervolgens erg tegen opzag was het leeghalen van mijn huis. Gelukkig kon HenNK mij helpen bij het inschakelen van een bedrijf dat mij kon helpen bij de afvoer en opslag van mijn inventaris en dat was voor mij en grote geruststelling.
Tijdens het vervolgtraject heeft HenNK mij steeds keurig op de hoogte gehouden van de te declareren uren en de kosten daarvan. Ook heeft HenNK op een uitstekende manier mijn belangen behartigd richting bouw- en woningtoezicht.
Helaas is de verbouwing niet tot uitvoering gekomen omdat ik wegens privé omstandigheden heb besloten te gaan verhuizen.”
P. H. Haarlem.

“Beste Tanja, we willen je nogmaals bedanken voor je leuke ontwerp voor de benedenverdieping van onze woning. Zelf zouden we zelf nooit op dit idee gekomen zijn! Uit de 5 ontwerpen die je gemaakt had voor ons, sprong deze er eigenlijk onmiddellijk al uit! Wij hebben zo een heerlijk plekje!!”
Ben en Roelie, Akersloot

Van onze zakelijke opdrachtgevers:

….voor de hoognodige opknapbeurt (schilderwerk en interne verbouwing) van onze school Obs De Klimop kwam ik via internet in contact met Tanja Kruseman van interieur- en architectuurbureau HenNK. Het klikte meteen prima, temeer omdat Tanja duidelijk ervaring en affiniteit met het onderwijs heeft. In eerste instantie kwam Tanja voor het schilderwerk en een kleine aanpassing van de kantoorruimtes, maar al snel kwam zij op eigen initiatief met de vraag of zij ook een schets mocht maken voor de op handen zijnde grote verbouwing van de school. Uiteindelijk heeft HenNK het ontwerp van de totale ‘make over’ van onze school voor haar rekening genomen.
Het resultaat mag er zijn: een vrolijke en warme school met uitstraling! Precies wat wij vooraf voor ogen hadden. Gezien de vele enthousiaste reacties van kinderen, ouders en bezoekers zijn wij niet de enige die blij verrast zijn met het schitterende eindresultaat…
Paul van Hattem
Dir. Obs De Klimop. 

Het was prettig samenwerken met HenNK, niet alleen hebben zij een mooi en praktisch ontwerp gemaakt waar zowel de school als stadsdeel erg blij mee zijn. HenNK heeft ook de bouwwerkzaamheden goed begeleid. Bij onvoorziene omstandigheden hebben zij hun schouders eronder gezet om toch tot het gewenste eindresultaat te komen. Bedankt!
Caroline Spaander
Beleidsadviseur Onderwijs, Voorschool, Bouwzaken
Stadsdeel Amsterdam Noord

Ik heb Tanja ingehuurd om ons te helpen bij de inrichting van ons nieuwe kantoor. De pragmatische aanpak tegen zeer redelijke tarieven sprak mij meteen aan.
We hebben nauw samengewerkt, en van het begin (ontwerp) tot aan het resultaat is met haar ondersteuning een prettige werkomgeving tot stand gekomen binnen het vooraf besproken budget.
Ik kan haar van harte aanbevelen als iemand met verstand van zaken, met een uitgekiend en goed netwerk, die daadwerkelijk werk uit handen neemt.
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Waar voor uw geld
R. van Westrheenen
Alternet

Ik heb met  4 interieurarchitecten uit mijn netwerk gesprekken gevoerd maar bij Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman had ik direct een goed gevoel. En terecht bleek later!
Hoewel ze rekening moest houden met een aantal expliciete wensen van mij, een gevelontwerp van mijn architecte en het gegeven dat de uitvoering pas op termijn zou kunnen plaatsvinden, heeft Tanja in 2009 een ontwerp gemaakt dat nu beetje bij beetje zichtbaar wordt zonder in kracht ingeboet te hebben. Tanja kan heel goed luisteren en dringt door tot de kern waardoor haar ontwerp geen eendagsvlieg is.
TANJA = TOP!”
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Creatief
Emmy Bootsman
Allemanja