huis in aanbouw

Huis gekocht dat nog wordt gebouwd?

Als u een huis gekocht heeft hoopt u dat het huis er straks zo uit zal komen te zien als u zich heeft voorgesteld. Een spannende tijd breekt aan, want u staat vervolgens ook voor 101 keuzes…of meer.
Welke opties zijn er nog om te benutten? Welke aanpassingen kunt u nog mee laten nemen? Aanpassingen die nu een relatief weinig kosten, zijn vaak bijzonder kostbaar als je het achteraf laat doen.
Wij krijgen vaak de vraag het licht- en elektraplan te controleren of te maken, zo dat u in de toekomst ook nog vrij bent ruimtes anders te gaan gebruiken.
En natuurlijk de inrichting; wat verhuist er mee, wat komt er nieuw en hoe zorgt u dat u straks in een ‘thuis’ woont en niet in een showroom?
Dit zijn vragen waar we u graag mee helpen, ongeacht of het een klein onderdeel of de hele begeleiding tot uw verhuizing betreft.

Woning Oostzaan:
Dit nieuw te bouwen huis zou pas een kleine twee jaar later opgeleverd worden. Het was daarom nog mogelijk grote wijzigingen door te voeren, zoals een volledige serre-uitbreiding. Ook kon het hele huis onder de loep genomen worden qua functionaliteit en was er ruimte alles aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van het gezin. Het hele interieur kon qua kleur, materiaal en vorm stapsgewijs opgebouwd worden tot er uiteindelijk verhuisd kon worden.